Foto's van klanten

Het is altijd moeilijk om kleding via internet te kopen.  Om een beter indruk te geven van de maat en model van de sjaals is het allerbeste om foto's "real life" te zien.  Bij de foto staat altijd welke maat sjaal er wordt gedragen.  Dus wil je mij en andere helpen om beter de maat te kiezen, stuur dan een foto op die ik kan plaatsen. Alvast bedankt voor jullie hulp.

 

Lynne heeft net de sjaals van honni ontdekt en is erg blij met de coole printjes.  Lekker op stap naar leuke winter activitetiten.

 

De dochter van Pauline is helemaal klaar voor de nazomer en herfst in haar superhippe outfit. Zij en haar moeder hebben de outfit met een honnisjaal de "finishing touch" gegeven  VOILA

             

 

Een interview met moeder van Lars

Daphne ziet er schitterende uit met haar felle groene honnisjaal.  Zij is zo lief geweest om mij te helpen jullie te laten zien, wat het verschil is van een sjaal in de maat "7-13 jaar" en een "Teens SM"   Super bedankt voor je hulp Daphne!   

     

 

De stoere tweeling Luca en Matteo gebruiken de honnis zowel binnen als buiten. De jongens dragen de maat "Teens Medium". 

       

    

 

Rebekka draagt hier een maat: "Kinderen van ca. 7 tot 12 jaar". En wat ziet zij er prachtig uit, hier kan je toch alleen maar blij van worden.

 

Hier draagt Camilla een honni sjaal in de maat Coole dudes van 7 tot 12-13 jaar.  Zij is net 15 geworden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Verzendkosten

  • Boven € 75,00 geen verzendkosten. 
  • Nederland : € 4,95. 
  • Belgie:  € 9,50.

Email: info@honni.nl Telefoon: 06 28248951

Instellingen betalen per factuur achteraf

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2017 - 2024 honnisjaal | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel