Ik ben Susan Holst Nielsen, geboren in Denemarken en nu woonachtig in Nederland sinds 18 jaar.  Ik woon samen met mijn man en onze 2 kinderen van 12 en 14 jaar. 

Ongveer 12 jaar geleden begon ik kwijlslabben te maken voor babies. Door vraag van ouders, mantelzorger en zorgmedewerkers ontwierp ik sjaals voor grote kinderen en volwassene, die meer last hebben van deze aandoening.  

In del loop van de tijd, kreeg ik zo vaak te horen wat mijn sjaals betekende voor deze mensen in hun dagelijkse leven. Dat het hun een fijn gevoel gaf.  Ook voor de mensen om hun heen. 

Daaorm belsoot ik om hier miijn volle aandacht aan te besteden. Als je met een klein beetje stof zoveel waarde kunt toegoegen aan iemands leven, dan moet je dat doen !

Ik heb geen achtergrond in de zorg of binnen de tekstielbranche.  Dat is misschien juist de rede voor het succes van de sjaals. Ik heb de sjaals ontworpen door te luisteren naar de mensen , die ze gebruiken.  En door veel proberen heb ik stoffen gevonden , die mooi zijn en ook nog tegen het intensieve gebruiken kunnen. 

Alle sjaals worden in Nederland gemaakt door mij.  Honni is een klein bedrijf met een groot passie en engagement.  

Omdat mijn sjaal alleen ontstaan zijn door samenwerking met jullie, vind ik het nog altijd ontzettend belangrijk om jullie reacties te mogen ontvangen. Alleen op die manier kunnen we ervoor zorgen dat de honni sjaals de mooiste en de beste oplossing blijft voor onze dierbareen.

Met veel groet

Susan Holst Nielsen 

Kwijlslabben voor volwassene

Honni,  Berghof 4, 5671 EH  NUENEN
Telefoon: 06 28 24 89 51   

Email: info@honni.nl     Facebook: honnisjaal   

BTW nr. NL 002439968b94        Kvk.nr. 17275087

Rabobank, Nuenen:  T.a.v. honni te Nuenen
Bankrekeningnummer NL41 RABO 0156 5808 88  BIC: RABO NL 2U.

 

 

 

 

 

 

© 2017 - 2021 honnisjaal | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel