Ik ben Susan Holst Nielsen, eigenaresse van Honni Sjaal

.

Ik ben geboren in Denemarken en sinds 20 jaar woonachtig in Nederland waar ik samenwoon met mijn man en onze 2 kinderen van 14 en 16 jaar.

Ongeveer 13 jaar geleden ben ik begonnen met het maken van kwijlslabben voor baby’s. In de loop van tijd kreeg ik van ouders, mantelzorgers en zorgmedewerkers, steeds meer de vraag om sjaals te ontwerpen voor mensen die last hebben van overmatig speekselverlies doordat zij een aandoening hebben en daardoor niet (meer) goed kunnen slikken. 

De Honni Sjaal betekent veel voor deze groep mensen in het dagelijks leven. Het geeft de gebruiker een fijn gevoel en ook de voor omgeving is het fijn om te zien dat je geliefde er netjes en verzorgd uitziet. 

Door al deze positieve ervaringen heb ik daarom besloten om mij volledig op deze doelgroep te richten. Want als je met zo’n klein beetje stof, zoveel impact en waarde kan toevoegen aan iemands leven, dan moet ik dat doen. 

Ik heb geen achtergrond in de zorg of binnen de textielbranche. Maar ik denk dat dit er juist voor heeft gezorgd dat de sjaals zo’n succes zijn. Omdat ik geen kennis had van deze markt moest ik wel goed luisteren naar de gebruiker. Op basis hiervan heb ik een ontwerp gemaakt dat aan alle wensen van de gebruiker voldoet. En dat is nu de bekende Honni Sjaal.  

De sjaals worden in Nederland gemaakt. Honni is een klein bedrijf met een grote passie en persoonlijke aandacht. 

Omdat mijn bedrijf en de sjaals zijn ontstaan door tevreden gebruikers, wil ik ervoor zorgen dat nog meer mensen bekend worden met Honni sjaal. Daarom vind ik het erg leuk als je je ervaring wilt delen.  Want alleen op die manier kunnen we zorgen dat Honni sjaal de mooiste en beste oplossing is en blijft voor jou en onze dierbaren. 

Lieve groet,

Susan Holst Nielsen 

Kwijlslabben voor volwassene

 

Verzendkosten

  • Boven € 75,00 geen verzendkosten. 
  • Nederland : € 4,95. 
  • Belgie:  € 9,50.

Contact

info@honni.nl 

Tel.  06 28248951

Instellingen betalen per factuur achteraf

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2017 - 2023 honnisjaal | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel