Het mooiste compliment.

De afgelopen dagen hebben wij deelgenomen aan de beurs, +genieten met als onderdeel “liever thuis”. Deze beurs is gericht op ouderen die langer zelfstandig thuis willen blijven wonen en geïnteresseerd zijn in middelen om dit te bevorderen en het kwaliteit van leven goed te houden. De reden dat wij hieraan hebben deelgenomen is dat wij vinden dat de sjaals van honni een meerwaarde zijn voor iedereen die last heeft van overmatig speekselverlies en ons product graag bij een breder publiek onderd e aandacht wilde brengen.

Door vele bezoekers werd bevestigd dat de sjaals een grote waarde hebben, ondanks dat er vele mensen waren die snel hun eerste reactie klaar hadden; “ik kwijl of zever nog niet!”. Wanneer we het gesprek aangingen bleek al snel dat iedereen wel iemand kende die het probleem van “kwijlen” had. Veel mensen die werkzaam zijn in de verzorging vonden het een meerwaarde doordat de sjaals het respect uitstralen wat hun patiënten of cliënten verdienen.

Geslaagd

Echter het grootste compliment vonden wij dat er veel mensen die geen last hadden van kwijlen, zeveren of overmatig speekselverlies de sjaals van honni aanschaften. De reden: Gewoon omdat ze zo mooi en warm zijn. 

Nu is voor ons de missie echt geslaagd, en zien de mensen met een beperking er gewoon uit zoals iedereen!!

Gastenboek

  • 20-05-2020 - Mijn zoontje draagt al jaren de honni-sjaaltjes. Ze blijven leuk,...  lees meer
  • 03-12-2019 - We LOVE the bibs/scarves.The quality is fantastic and the colors...  lees meer
  • 24-09-2019 - vandaag weer 4 honni`s ontvangen. zien er stuk voor stuk...  lees meer
Plaats een bericht

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2017 - 2020 honnisjaal | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel